Ontwikkeling en exploitatie van digitale media

Stockz Media is een innovatief digitaal media bedrijf en ontwikkelt en exploiteert digitale media onder eigen merken via crossmediale kanalen met een een focus op financiële content. 

Adverteerders 

Door te adverteren via de kanalen van Stockz Media vergroot je je bereik en kunnen er meer leads en verkopen worden gegenereerd.

Doordat de merken zijn geclusterd in verschillende kanalen kan altijd de juiste doelgroep worden bereikt. 

Publishers

Meld je gratis aan voor het affiliateprogramma van Stockz Media, waardoor je geld kunt verdienen met je website, blog, social media of nieuwsbrief. 

Na aanmelding kunnen de producten die vallen onder de merken van Stockz Media worden gepromoot.

Portfolio en projecten: 

dekoersen-screenshot

Via DeKoersen.nl krijgen beleggers toegang tot koersinformatie gratis aandelenanalyses van professionele partijen uit de beleggingswereld. Beleggers hebben de mogelijkheid om zich te registreren en te reageren op de analyses of met elkaar te discussiëren via de chat. De website is gestart in 2022 en in opbouw. 

Klik hier om de website te bezoeken 

 

Pennywatch

Pennywatch is in 2019 gestart en binnen enkele jaren uitgegroeid tot Nederlands grootste platform voor beleggers in penny stocks. Via een gratis en betaalde lidmaatschapsvariant worden worden wekelijks duizenden beleggers op de hoogte gehouden via inzichten en analyses in deze volatiele beurniche. 

Klik hier om de website te bezoeken 

Via de website van Beursvermogen krijgen beleggers toegang tot honderden artikelen over de beurs. Bovendien kan er voor een laag bedrag een videocursus (Masterclass Beleggen als een Pro) worden gevolgd. 

Klik hier om de website te bezoeken 

facks

Facks.nl biedt een grote verzameling van artikelen op het gebied van besparen, beleggen en ondernemen. Bovendien kunnen bezoekers gebruik maken van vergelijkingstools op het gebied van energiekosten, boekhoudpakketten, verzekeringen en meer.

Klik hier om de website te bezoeken 

Meetcorona.nl voorziet bedrijven en particulieren van betrouwbare Covid-19 testen (metingen). De website is voortgekomen als extra dienst om bestaande klanten vanuit een bestaand bedrijf in voornamelijk de maritieme sector te voorzien van een covid-19 test. 

Klik hier om de website te bezoeken 

CorrosionAlliance is een platform dat educatie biedt op meerdere aspecten met betrekking tot het onderwerp corrosie. Via een online cursus kan er voor een beperkt bedrag aanspraak worden gemaakt op een brede kennis van experts uit de industrie.

Klik hier om de website te bezoeken