Adverteren

Door te adverteren via de kanalen van Stockz Media vergroot je je bereik en kunnen er meer leads en verkopen worden gegenereerd.

Mogelijkheden voor ieder advertentiebudget

Stockz Media biedt adverteerders ruime mogelijkheden voor ieder budget tegen heldere tarieven. Doordat de merken zijn geclusterd in verschillende kanalen kan altijd de juiste doelgroep worden bereikt. 

Online display ads

Vergroot je zichtbaarheid en bereik met banners. De banners worden onderdeel van de bannerroulatie en worden afwisselend met andere advertenties weergegeven. 

Na plaatsing worden de banners weergegeven op verschillende posities op de website. Banners kunnen worden weergegeven in verschillende groottes en volumes. De statistieken worden door ons advertentiesysteem bijgehouden en gerapporteerd. 

Banneradvertentie

Tarief: 5 euro per CPM 

Gesponsord artikel 

Gesponsorde artikelen kunnen worden geplaatst onder voorwaarde dat de content relevant is. Het artikel wordt door jou als adverteerder aangeleverd. Vervolgens wordt het artikel door ons beoordeeld, geoptimaliseerd en gepubliceerd.

Het artikel wordt vooraan geplaatst bij de gepubliceerde artikelen en tevens tussen gerelateerde artikelen. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid en lezers.  

Artikel Stockzmedia

 

WebsiteTarief
Pennywatch.nl100 euro
DeKoersen.nl50 euro
Beursvermogen.nl50 euro
Facks.nl50 euro
Dassets.nl (in opbouw)25 euro
Fincity.nl (in opbouw)25 euro
999trades.com (in opbouw)25 euro

Partnermail 

Via een partnermail komt je boodschap direct in de inbox van je relevante doelgroep terecht. Wij beschikken over een uitgebreid en gecategoriseerd emailbestand met een hoge open rate en click trough rate.

Om het optimale resultaat te behalen kunnen we tegen een meerprijs van 0,10 euro per emailadres gebruik maken van een conversieverhogende techniek. Deze slimme techniek kan het aantal conversies in sommige gevallen zelfs verdubbelen. 

Partnermailing

Tarief: 0,30 euro per emailadres 

Alle tarieven zoals boven vermeld zijn exclusief BTW 

Hoe kan ik starten met adverteren? 

Je kunt starten met adverteren door een aanvraag te doen via onderstaand formulier. We nemen vervolgens  contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en de campagne zo snel mogelijk live te hebben!