Over ons 

Stockz Media is een jong digitaal mediabedrijf opgericht in de zomer van 2021. Middels een innovatieve manier van werken hebben wij als doel de financiële content markt binnen enkele jaren te verstoren. In het eerste half jaar is het portfolio uitgegroeid tot een vijftal financiële websites om te voorzien in de behoeften van onze doelgroep, hoogwaardige financiële content voor een lage prijs. 

Stockz Media maakt gebruik van een hoog schaalbaar businessmodel, waarbij veelvuldig wordt gewerkt met ZZP’ers en freelancers, een verregaande vorm van automatisering en continue overnames van digitale media. 

Stockz Media

Duurzaamheid 

Stockz Media heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Als digitaal mediabedrijf kiezen we er dan ook bewust voor om te werken vanuit een kantoorpand met energielabel A en door gebruik te maken van een groene hostingpartij. De servers zijn gestald in milieuvriendelijke datacenters. In deze datacenters wordt enkel gebruik gemaakt van groene stroom en er wordt actief gewerkt aan nieuwe technologieën om het energieverbruik te minimaliseren en daarmee te vergroenen.

Contact  

Heb je een vraag over adverteren, het promoten van onze merken of iets anders? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. We doen ons uiterste best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.