Portfolio 

Het portfolio van Stockz Media omvat verschillende merken met ieder een eigen identiteit. Dankzij de diversiteit van het portfolio en duidelijke categorisatie op onderwerpen is het mogelijk altijd de juiste doelgroep te bereiken. 

Pennywatch

Pennywatch is in 2019 gestart en binnen enkele jaren uitgegroeid tot Nederlands grootste platform voor beleggers in small cap aandelen. Via een gratis en betaalde lidmaatschapsvariant worden worden wekelijks duizenden beleggers op de hoogte gehouden via inzichten en analyses in deze volatiele beurniche. 

Klik hier om de website te bezoeken 

dekoersen-screenshot

Via DeKoersen.nl krijgen beleggers toegang tot koersinformatie gratis aandelenanalyses van professionele partijen uit de beleggingswereld. Beleggers hebben de mogelijkheid om zich te registreren en te reageren op de analyses of met elkaar te discussiëren via de chat. De website is gestart in 2022 en in opbouw. 

Klik hier om de website te bezoeken 

Fincity

FinCity is een virtuele stad voor alle geldzaken. Het betreft een netwerk van deelnemende bedrijven die van elkaar kunnen profiteren. 

Het platform is hoogconverterend door de transactiegerichte indeling en de toepassing van gamification. 

Klik hier om de website te bezoeken 

Via de website Dassets (afkorting van Digital Assets) krijgen cryptobeleggers en handelaren toegang tot de koersen van duizenden cryptovaluta. Via de community kan er van gedachten gewisseld worden over de markt. Verder biedt het platform handige tools om beter inzicht te krijgen in de complexe markt. 

Klik hier om de website te bezoeken 

Via de website van Beursvermogen krijgen beleggers toegang tot honderden artikelen over de beurs. Bovendien kan er voor een laag bedrag een videocursus (Masterclass Beleggen als een Pro) worden gevolgd. 

Klik hier om de website te bezoeken 

facks

Facks.nl biedt een grote verzameling van artikelen op het gebied van besparen, beleggen en ondernemen. Bovendien kunnen bezoekers gebruik maken van vergelijkingstools op het gebied van energiekosten, boekhoudpakketten, verzekeringen en meer.

Klik hier om de website te bezoeken